11.12.2005 г., 13:07 ч.

Тържество 

  Поезия
624 0 1
Ванчо още отзарана
да рисува се захвана
хора, храсти и дървета,
нарисува две мишлета.
Със боичките в ръката
изрисува и дъгата.
Тържество в гората става.
Нямате си и представа
колко хора са дошли
на забавните игри.
Панаир сега ще има
на полянката любима.
Ала горската забава
само във картина става.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??