Dec 11, 2005, 1:07 PM

Тържество 

  Poetry
691 0 1
Ванчо още отзарана
да рисува се захвана
хора, храсти и дървета,
нарисува две мишлета.
Със боичките в ръката
изрисува и дъгата.
Тържество в гората става.
Нямате си и представа
колко хора са дошли
на забавните игри.
Панаир сега ще има
на полянката любима.
Ала горската забава
само във картина става.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??