9.05.2006 г., 14:54 ч.

Търсене 

  Поезия
699 0 1
Възможност ми казват ти имаш,
но мога ли да тръгна без вяра.
Забравих я нейде в полето
сега я търсим с момчето.
То отстъпи ми своята нежност,
а аз му отвърнах със честност,
но не може любов без измама,
както често ми казваше мама.
Щом нежно обичал си двама
сърцето е празно за трети.

© Еми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В колкото малко реда, колкото много си казала.... Жалко обаче, че трябва измамата да се намесва сред полето на любовта...
Предложения
: ??:??