May 9, 2006, 2:54 PM

Търсене 

  Poetry
665 0 1
Възможност ми казват ти имаш,
но мога ли да тръгна без вяра.
Забравих я нейде в полето
сега я търсим с момчето.
То отстъпи ми своята нежност,
а аз му отвърнах със честност,
но не може любов без измама,
както често ми казваше мама.
Щом нежно обичал си двама
сърцето е празно за трети.

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В колкото малко реда, колкото много си казала.... Жалко обаче, че трябва измамата да се намесва сред полето на любовта...
Random works
: ??:??