14.06.2008 г., 16:21 ч.  

Търся хирург! 

  Поезия » Пародии
943 0 17

Къде ми даде, Божке, тоз късмет? -
Да се родя възпроста и на село.
(Пък не селебрити... със самолет
и с бодигард, фризьорка и капела...)

Да бях се пръкнала сред Холивуд! -
Да лоча най-изтънчено къмпари!
Пък то...копая и плевя нахут
и сутрина доя ваджишки крави.

Катчели малко беше всичко туй,
че ме нацели Господ по мерака - 
залибих Фильо...Втасах я накуп!
Тъй хлътнах, че...таман и с двата крака!

И също като без глава муха,
мотая се - ред сълзи, ред сополи -
и къра и мегдана оревах!
За кво ми беше туй сърце? За кво ли?!

Да знайте някой кардио-хирург?
Да хване спешно да ме оперира...
Ни Фильо сетне...ни сърце! Дотук!
Ни мисла, ни любов ще ме намира.

 

Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??