Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Получих странно предложение -
предложиха ми го в сонет -
във римата разчетох зов
да поиграем трима на любов -
младата му муза, той и аз,
но аз изпаднах в затруднение
и в неподправено недоумение...
Не стана ясно в тоз сонет,
когато стане време за минет,
с кого ще бъде в ОНЯ час
моят надарен Пегас.
Нямам опит със четворки
и търся аз съвет от вас,
идеи давайте без уговорки,
как да решиме таз трилема,
че е напращял проблема?
© Дени Всички права запазени