Dec 6, 2007, 10:44 AM

Търся съвет (хумор) 

  Poetry » Humour
942 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

Получих странно предложение -

предложиха ми го в сонет  -

във римата разчетох зов

да поиграем трима на любов -

младата му муза, той и аз,

но аз изпаднах в затруднение

и в неподправено недоумение...

Не стана ясно в тоз сонет,

когато  стане време за минет,

с кого ще бъде в ОНЯ час

моят надарен Пегас.

Нямам опит със четворки

и търся аз съвет от вас,

идеи давайте без уговорки,

как да решиме таз трилема,

че е напращял проблема?

 

 

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??