Търся те...
Откривам те навсякъде...
Във цветето, което пие слънчева роса...
Във птицата, която пее в утринта...
Във вятъра, тъй нежно шепнещ без слова...
В морето, с вълните страстни към доверения бряг...
В потайната луна и свитата й звезден впряг...
В божествената тишина!...
Във моята усмивка, която носи твоята мечта!
© Павлина Петрова Всички права запазени