Dec 7, 2007, 7:46 AM

Търся те... 

  Poetry » Love
826 0 16
 

                          Търся те...

 

 

              Откривам те навсякъде...

 

              Във цветето, което пие слънчева роса...

 

              Във птицата, която пее в утринта...

 

              Във вятъра, тъй нежно шепнещ без слова...

 

              В морето, с вълните страстни към доверения бряг...

 

              В потайната луна и свитата й звезден впряг...

 

              В божествената тишина!...

 

              Във моята усмивка, която носи твоята мечта!

 

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??