5.09.2008 г., 1:23 ч.

Търся те... дали ще те намеря... 

  Поезия » Любовна
680 0 4

Аз нямам сили даже да си тръгна,
нямам сили дъх да си поема!
Крилата мои жадно ти изтръгна,
с делника ти мрачен оказах се споена.

И в утрото на ден незнаен
търся те... дали ще те намеря...?
Следвам сляпо път безкраен,
нощувам вечер в ледена постеля.

Луната свети, но напразно.
Не ще за мен да свети тя.
Не ще заспя, за мен е ясно,
докато към тебе трябва да вървя.

Обагрени очите ми те търсят,
търсят те... дали ще те намерят...?
И ветровете, дето нощите огласят,
за мен ли пак леглото ще постелят?

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??