12.06.2007 г., 11:12 ч.

Търся те... Търсиш ме...  

  Поезия
1799 0 31

Търся те...

Сред многото.
Единствена.
Измислих те в мечтите си,
вълшебните.
Рисувах те с перото си.
С най-нежните си цветове.
Неземните.


Търсиш ме...

Сред многото.
Загадъчен съм.
Мил и всеотдаен.
Любящ.
И онзи, вечно... твоят.


Търся те... Търсиш ме...


Сега сме аз и ти...
Неразделните.
С онова прекрасното в сърцата.
Чистата любов.
Неподвластни на време и разстояния.


Намерих те... Намери ме...

Завинаги сме...

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??