19.11.2020 г., 11:56 ч.

Убеденост... 

  Поезия » Друга
181 0 0

 

Убеденост...

 

Не искам да скърбя

по минали неща.

 

Не бих се затъжил

по болка от любов.

 

Аз няма да разнищвам

и разпилян живот.

 

Ще гледам с безразличие

след изменил приятел.

 

Не бих пожалил даже,

че младостта си мина...

 

... Но плакал бих пред гроб –

на близък и на чужд!...

 

О, плакал бих със глас!...

 

17.11.2020.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??