15.01.2008 г., 10:18 ч.

Убива ме това, че си отиде 

  Поезия
1200 0 11
Някога във моите очи
ще видиш ли пак капеща сълзата?
Ще се побираш ли във моите мечти
пак онази чистата, добрата?
Ще се върти ли пак за нас земята
дваж по-бързо отпреди?
Ще говорят ли за нас цветята?
Ще се вплетат ли двете ни съдби?
Ще ни вее ли пак оня есенен вятър?
Ще вървим ли по наш`та пътечка?
Ще ми покажеш ли пак ти звездата,
изгряла сред Голямата мечка?
Ще ни кани ли още луната
да сме двама край нея в нощта?
Ще ни измива ли сутрин тревата
със своята чиста роса?
Ще ни грее ли светът нас двамина?
Наш ли ще е танцът на дъжда?
Убива ме това, че си отиде...
Със сърце разбито своя път ще продължа...

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??