УЧИЛИЩЕ
Любовните нрави учехме в чужди мазета
във прегръдки на смели жени.
Оставени от мъжете без любовна просвета.
С целувки отпивахме нашите вини.
Там се учехме на достойнство и чест,
а жените търсиха закъсняла любов.
Тук се криехме, далеч от градския лес.
От любовта примамени и нейния зов...
© Мимо Николов Всички права запазени