Apr 21, 2014, 11:13 AM

Училище 

  Poetry » Love
542 0 0

                УЧИЛИЩЕ

 

Любовните нрави учехме в чужди мазета

във прегръдки на смели жени.

Оставени от мъжете без любовна просвета.

С целувки отпивахме нашите вини.

 

Там  се учехме на достойнство и чест,

а жените търсиха закъсняла любов.

Тук се криехме, далеч от градския лес.

От любовта примамени и нейния зов...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??