моите сестри русалки
дърпат ме под повърхността
опитват се нещо да ми покажат,
но не мога да го разбера.
На дъното лежи жена --
без дъх и без тъга.
не диша и не страда тя
аз ли съм тази изгубена душа?!
Не помня кога и как случи се това
но без дъх на дъното завинаги останах
след мъчителна вътрешна борба..
не ме жали - в покой съм
най-после на свобода --
с моите посестрими русалки
плуваме блажено във вечността.
© Luluea Всички права запазени