1.07.2008 г., 12:07 ч.

Угоявам своите илюзии 

  Поезия » Друга
632 0 3

Угоявам своите илюзии,
подсилвам с доза витамини.
Добре са расли всички,
никоя не ме уплаши, та ти ли?

 

Да, и теб заключих
в света на нереалното.
Да, аз ти нарисувах характер,
граничещ с този на сакралното.

 

Угоявам своите илюзии.
Те бяха гладни, а егото ми искаше да се раздаде
и в сънища, несънувани,
греховните им същности да опознае добре.

 

Да, и теб направих
всичко, което поиска да бъдеш.
Да, и егото оставих
да се раздава самодоволно, а ти да го лъжеш...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??