5.05.2019 г., 20:44 ч.

УКВ* 

  Поезия » Гражданска
268 0 2

Цвецо до Бойко търчи

Нинова Радев гълчи...

Паради приемат "оси"

Пеевски чака пари...

Доган хвърля стрели,

Сидеров там ги лови...

Василев в Београдо(спава) спи,

наш'те братя и сестри

три милиарда, ще да плащат

Децата ни са на Дълги вълни!

На Терминал : Едно и Три!

Снимките им млади -

усмихват се от старите стени...!

А техните деца! Внучетата наши!

Говорят по-добре иврѝт, испански!

Боже! Къде е България!?

Махни ги тези Ултра Къси "Висини"!

Децата ни! Децата ни върни!

__________________________________

-*УКВ- Ултракъси вълни.

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??