13.07.2008 г., 10:44 ч.

ул. ``Щастие`` 10 

  Поезия » Бели стихове
1499 0 12

кажи ми нещо което не знам Фелисити...

онази улица с прашния калдъръм все още е там

и лудостта на юли

витае из скривалищата на вятъра

влиза нощем под завивките

стене с глас на скитник

сухата земя още помни очите ми

изплакали последния спомен

има ли ме там още

в сенките на дърветата...

така и не си прибрах рестото от платената сметка

не вярвам Фелисити

страха е страх

не просто объркани чувства

или украсени фрази от романтичен роман

"понякога се виждам мъртва в дъжда"

каза Папа

а аз мълча неумолимо в куршуми

полетели право в целта

и повече от трудно е да съм юли

когато пътят свършва пред мойта врата

остави ме само да спра отново на номер 10

между старите къщи

имам нещо за прибиране

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??