14.09.2013 г., 19:44 ч.

Улични лампи 

  Поезия
471 0 2

изтънчени наблюдатели
съпровождат закъснелите
до техните чужди домове
същински еднокраки циклопи
с празни метални хранопроводи
стоят всяка вечер на пост
и проверяват един по един

дочутите разговори

за отклонения

от правилната посока

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??