10.02.2011 г., 22:18 ч.

Уличница 

  Поезия » Еротична
1064 0 9

Безсрамно гола те посрещам.

Коприненото ми легло

с воали нежни ме прегръща

и крие къдри от злато.

 

В прозореца звездите светят,

усмихва се вечерен час.

Пристигаш ти – мечтан и вечен –

за обич плащаш във аванс.

 

Красив си. Всичко е красиво.

Пожар без пламъци и дим,

но времето тече и тръгваш –

за повече не си платил.

 

След теб разхвърляни банкноти

за спомен върху мен лежат,

сълзите ми – безмълвни ноти,

се стичат и без глас крещят.

 

Че аз! Безсрамницата гола!

Че аз! Продажната жена!

За обич да мечтая мога

без тарифа и цена.

 

Че аз! Една платена курва

със теб живее в чуден свят.

А колко други вън тепърва

ме чакат, за да ми платят…

© Весела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??