Умира чувството, което
донесе много красота,
умира бавно във сърцето,
умира тихо любовта.
И няма тя да се завърне,
ще бъде спомен тих, изпят.
Денят отново ще отмине
без своя цвят и аромат.
Годините ще я засипят,
ще отшуми страстта.
В словата ми ще я открият
любителите на стиха.
Частица някъде ще тлее
дълбоко в моята душа.
Ще може ли до теб да стигне?
Умира тихо любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени