10.05.2009 г., 19:22 ч.

Уморена съм! 

  Поезия » Друга
712 0 1

Уморена съм!

Мръсна от много падания,

аз се влача из тази пустиня.

Ами ако не стана другия път?

Пясъкът просто ще ме затрупа.

В раницата ми има самотни дни,

празно дрънчащи.

Защо не я хвърля?

Излишен товар!

Вятърът завя стъпките на другарите,

накъде ли са тръгнали?

Остават ми само следите на Спомена.

По тях ли да се върна?

Не говоря, не виждам,

с дрипи вървя,

с една мисъл само

за жива вода.

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано изхвърлиш скоро празно дрънчащите самотни дни.Хареса ми!
Предложения
: ??:??