16.10.2009 г., 10:19 ч.

Уморено 

  Поезия » Любовна
758 0 1

Вземи ръката ми. Усещаш ли я как пулсира?

Нещо стене в мен и да излезе отчаяно напира.

Малко е, но ме пронизва, за да се отскубне.

Тайно моли в тишината тихичко да те прегърне.

Но пак далечно е и пак е някак глухо.

И сякаш плачеш, но в очите ти е сухо.

Объркано е, но и хаотично подредено.

Има смисъл, но дали за мен е отредено?

Вземи ръката ми дори и да не я усетиш.

Стига ми един ден просто за момента да се сетиш...

© Виктория Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??