12.04.2020 г., 16:53 ч.

Уморих се 

  Поезия » Любовна
571 0 4

Уморих се от толкова много вини

и от това все да съм ти грешка. 

Уморих се да извърташ поглед от мен, 

сякаш пълня живота с досада. 

 

Уморих се просто да чупиш наред, 

сякаш вещ съм, ненужна, излишна.

Уморих се да търся парченца любов, 

Но да срещам стени и прегради. 

 

Уморих се да се крия в тишина, 

Да се страхувам истинска да бъда. 

Уморих се вече да чакам кога

пак в очите ти  огън ще бъда

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??