19.09.2019 г., 19:19 ч.

Уморих се да те нося 

  Поезия » Друга
522 1 6

Уморих се да те нося в душата си,

а ти от колко ли живота все си там?!

Душите се сливат, а делят се телата ни

и няма обяснение, което мога да дам.

Уморих се да те срещам в съня си,

а ние все в същата реалност да живеем!

Заедно да гоним мига си,

а отделно един за друг да копнеем.

Уморих се от тази любов разпиляна

и от всичките болки по нея!

Толкова истинска тя остана,

че и до днес в мен я живея!

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??