25.04.2012 г., 17:07 ч.

Уроци по сценично майсторство - Талант 

  Поезия » Друга
534 0 7

Уроци по сценично майсторство - Талант

.........................................................................

 

понякога изглежда невъзможно
възможното, което предстои,
оглежда се - в очите ни - тревожно,
самото то не знае колко го боли

човеците, които ще го излекуват,
са болни нелечимо от любов,
не възприемат болестта си като чума,
макар и невъзможна, тя е благослов

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??