Apr 25, 2012, 5:07 PM

Уроци по сценично майсторство - Талант 

  Poetry » Other
531 0 7

Уроци по сценично майсторство - Талант

.........................................................................

 

понякога изглежда невъзможно
възможното, което предстои,
оглежда се - в очите ни - тревожно,
самото то не знае колко го боли

човеците, които ще го излекуват,
са болни нелечимо от любов,
не възприемат болестта си като чума,
макар и невъзможна, тя е благослов

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??