24.02.2008 г., 19:59 ч.

Усещах те 

  Поезия
764 0 7

 

 На дъщеря ми Виктория

Усещах те в мечтите и в съня,

в тревогите си,

в любовта към Бога

и знаех, че си моята съдба,

предначертаната пред мен посока.

За теб събирах дълго

светлина,

калявах пулса си,

дъха си преобличах,

превърнах се във огън и вода

и още неродена те обичах...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??