Feb 24, 2008, 7:59 PM

Усещах те 

  Poetry
765 0 7

 

 На дъщеря ми Виктория

Усещах те в мечтите и в съня,

в тревогите си,

в любовта към Бога

и знаех, че си моята съдба,

предначертаната пред мен посока.

За теб събирах дълго

светлина,

калявах пулса си,

дъха си преобличах,

превърнах се във огън и вода

и още неродена те обичах...

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??