28.05.2008 г., 15:38 ч.

Усещане 

  Поезия » Друга
664 0 9
 

Как искам да ти повярвам,

но защо ли не мога?

Защо ли само мисълта ми за теб

поражда тревога?

 

От светлината ти се страхувам,

защото ме заслепява,

а мисълта, че греша,

покой не ми дава?!...

 

Опитвам се тъмнината си

да мога сама да пробия.

Опитвам се, но не мога

мъката си да скрия.

 

Сякаш внезапна лавина

върху мен се изсипа

и сякаш завинаги

пътя към теб тя засипа...

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??