8.12.2010 г., 16:30 ч.

Усещане 

  Поезия » Любовна
1169 0 24

Усещане

 

Риза на тънко райе -

двете му длани се смеят.

С пясъчни мисли снове

в тъмната нощ суховеят.

Всъщност, навън май вали -

старите облаци кретат.

Няколко бегли стрели,

няколко дълги кафета.

Няколко порции смях -

луднали есенни листи

гонят в последния час

своя живот преосмислен.

Риза на тънко райе

мъжки ухае до мене.

Твоите топли очи.

Нямаме, нямаме време...

 

 

 

 

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??