6.12.2007 г., 11:35 ч.

Усещане за жена 

  Поезия » Друга
1738 1 35
Усещаш ме със мъжката сетивност
и с тръпка, знаеща, че ще ме има,
в споделената и молеща взаимност,
сбъдваща се в тишината ни незрима.



И знаеш, че съм аз - така привично,
със сладостното, пърхащо очакване,
крещиш и чакаш ме, почти изрично,
от болката, пречистена в изплакване.



Изтръгваш ми душата - от обичане
и взимаш я във длани, да се стопли.
Аз искам те, защото си предричане -
на сладострастие и нежни вопли.



Изпий ме, утоли раздиращата жажда,
за теб ще бъда животворната вода
и с любовната магия се прераждай -
заситен от усещането за жена.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??