27.11.2008 г., 11:52 ч.

Усещане за мъж 

  Поезия » Любовна
645 0 2

Ти ли си този,

който съблича душата ми

ден подир ден...

и както вятъра

оголва дървета навън,

сваляш

лист след лист от мен?...

 

Ти ли си този,

който владее съня ми

нощ подир нощ...

и както луната е знак

за любовно настроение,

ти ме зареждаш

с вълшебно копнение?...

 

Ти ли ми даваш

надежда и сила,

ти ли си моята

нежна закрила,

пристана тих

за уморена скитница,

острова красив

за волната птица?!

 

Ти ли си този...

истинският?!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нежно и изстрадано. Хареса ми, макар че на места губя ритъма. Пиши!
  • Много хубав стих, Ани!
    Поздрави и добре дошла!
Предложения
: ??:??