26.09.2009 г., 13:08 ч.

Усмихнато. 

  Поезия » Друга
499 0 0

Звездите изгряха,
разкъсаха мрака,
намигна луната
нейде в душата.
Сърцето забумка
(като стара камина),
в стаята втурна се
топлината на минало.
Уюта прегърна -
като нежен любовник -
спомен, завърнал се
с аромата на роза.
Умората сля се
 с усмивка в съня...
Тръгвай нататък,
към новия ден.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??