30.01.2008 г., 22:26 ч.

Усмивка 

  Поезия
611 0 1

Гримирам с усмивка лицето,
макар и плаха, едва доловима!
Дарявам със сила сърцето,
с воля - несломима!

 

Отново разпервам ръце,
нагоре към небето!
По живота стъпвам с боси нозе,
за мене пак ще е светло!

 

Затварям очи и мечтая,
не за миналото, а за бъдещето!
Очите, вперени в безкрая,
към щастието - мамещото!

 

Вече крачки назад няма,
само безумен бяг напред!
И с усмивка голяма,
да забравя дойде и моят ред!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??