14.05.2014 г., 21:20 ч.

Усмивката 

  Поезия
543 0 3

Раздаваш усмивките си, без да се замисляш,

а не знаеш, че запасът ти от тях съвсем не е безкраен.

Вярно, можеш да зарадваш някого,

но има случаи, в които ефектът от усмивката изобщо не е траен.

 

Замисли се кой се нуждае от нея и тогава му се усмихни,

изгони тъгата от очите му, ръката му стисни.

Дай му топла прегръдка, остани така - не брой минутите.

Тогава, човеко, ще получиш усмивка в замяна.

Тя ще е искрена - ще стопли сърцата на двама.

© Лилия Чолашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??