15.12.2020 г., 7:40 ч.  

Усмивката ти слънчева изгрява 

  Поезия » Любовна, Строги форми
834 1 1

Усмивката ти слънчева изгрява

и нищо, че сега е люта зима.

Вълшебният ти взор леда стопява.

 

В очите чудни нежността е лава,

в душата топлина от обич има.

Усмивката ти слънчева изгрява.

 

Лицето ти сияещо дарява

неспирните лъчи от благост- прима.

Вълшебният ти взор леда стопява.

 

Туптежът на сърцето те издава...

и устните със жар неугасима.

Усмивката ти слънчева изгрява.

 

В зениците, космически узрява

съзвездие на любовта, любима.

Вълшебният ти взор леда стопява.

 

Ти идваш в утрините ми със слава

и с чар възраждаш ме, Пресътворима.

Усмивката ти слънчева изгрява.

Вълшебният ти взор леда стопява.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??