20.06.2013 г., 17:54 ч.  

Успешните хора 

  Поезия
610 0 5

Успешните хора усмихнати крачат,

прегазват подробности, ненужно не плачат –

не се ръководят от чувства и страсти,

но, имат желания огромни и властни.

 

Успешните хора са твърдо нормирани –

ментално и мускулно хипертрофирани,

успешните хора са програмирани

да бъдат безскрупулни и напълно зомбирани.

 

Успешните хора, успешно тиктакат –

не се суетят и шанс свой не чакат,

не си тананикат под нос, не мечтаят...

Успешните, всъщност могат и знаят.

 

Успешните могат и знаят, така е.

Кои са успешните? Всеки ги знае.

Успешни отвсякъде – отляво, отдясно,

отгоре, отдолу – успешно и... Бясно.

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??