Успешните хора усмихнати крачат,
прегазват подробности, ненужно не плачат –
не се ръководят от чувства и страсти,
но, имат желания огромни и властни.
Успешните хора са твърдо нормирани –
ментално и мускулно хипертрофирани,
успешните хора са програмирани
да бъдат безскрупулни и напълно зомбирани.
Успешните хора, успешно тиктакат –
не се суетят и шанс свой не чакат,
не си тананикат под нос, не мечтаят...
Успешните, всъщност могат и знаят.
Успешните могат и знаят, така е.
Кои са успешните? Всеки ги знае.
Успешни отвсякъде – отляво, отдясно,
отгоре, отдолу – успешно и... Бясно.
© Бостан Бостанджиев All rights reserved.
Поздрави!