15.01.2009 г., 13:01 ч.

Утеха 

  Поезия » Друга
454 0 0
С деня през сълзи се разделям
и утеха търся в нощта,
но намирам само празнотата
и не виждам смисъл в това.

Нощта злокобна, мрачна, черна
е моя спътница добра
и тя със своята къделя
забулва моята душа.

И двете пием и през сълзи пеем
за нашата изстрадала съдба
и тя долива празните ни чаши 
и спасяваме от самота.

А ти, приятелко добра,
ти пак ще ме оставиш
и ще тръгнеш пак по своя път
до поредната ни наша среща.



07.01.2009 година.

© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??