18.01.2013 г., 10:36 ч.

Утре и Днес 

  Поезия » Любовна
847 0 3

Ветровете ли ме блъснаха в стената

или пък бурята сърцето ми отне?

Вълната се раздаде без остатък

и аз потърсих верните ти рамене.

 

На изгрева в лъчите златни

потапям цялата си нежна мисъл.

За нас ще бъдат безвъзвратни

моментите, които си описал.

 

Че “утре” тихо се промъква в сетивата

и гали на душата ми покоя.

А “днес” в сърцето ми е отпечатък,

очаквам да се срещнем след завоя!


01-02.10.09

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??