30.05.2014 г., 22:00 ч.  

Утрин 

  Поезия » Любовна
445 0 1

Утрин

Още от рано - по първи петли,

гледам мило до мене

нежна душица как сгушена спи.

Спряло е цялото време.


Сънена ме целуна леко,
рошава усмивка в пижама.
Поседнали в леглото меко,
тихо, ранно кафе пият двама.

© Милен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??