12.12.2007 г., 7:48 ч.

Утринна омара 

  Поезия » Пейзажна
942 0 19
Розова утринна омара,
колко много й приляга!
Щедро тя закри със топлота
зимна сивота и голота!
Гледам в светлия прозорец -
вярвам в розовия просторец!
Слънце чака търпеливо,
зная, ще изгрее пестеливо!
След нощи дълги и къси дни,
знае то по-малко да гори.

На сърце и на душа ми ляга
розовата,  утринна омара!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??