19.02.2014 г., 11:05 ч.  

Утринно 

  Поезия » Любовна
615 1 4

 

 

Ослепялата нежност в съня ми

вдигна тост за душата ми болна

и горещите сълзи в дланта ми

все за тебе са - любов несбъдна.

 

И дори небесата да знаят 

премълчаната лудост в кръвта ми,

още няма сила такава,

която любовта ми да съди.

 

И се губя, за да ме намериш,

и съм птица, за да не отлитна,

ти за мен си цялата Вселена,

аз за теб - Луна несподелена.

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??