12.01.2011 г., 15:35 ч.

Утро 

  Поезия » Друга
768 0 12

Среща внезапна, нечакана
плахо погали съня...
Сепвам се. Скачам разплакана
и се сбогувам с нощта.

Първите слънчеви ласки
оповестяват нов ден.
Утро, по детски прекрасно,
стъпва на пръсти край мен.

Перли-сълзи се разпръскват
и се стопяват с нощта...
Перли-надежди възкръсват.

Всъщност, дойде Пролетта.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??