20.01.2013 г., 20:53 ч.

Утро 

  Поезия » Любовна
1016 0 8

Слънцето рисува по лицето ти

весели пътечки синева.

В погледа ти дяволито свети,

сякаш плахо пита: Докога

 

ще сънуваш вятърните мелници

в нощи, от които те боли…

И ще палиш тези сиви делници

с въгленчета, скрити в две очи.

 

В две трапчинки утрото се спъва

и хлапашки иска да е с теб.

Влюбена, зората те целува

и ти врича цялото небе…

 

Този ден е твой и днес, и утре –

подари му смисъл да лети.

Щом във две очи светът се буди,

с нова обич пак ще се роди…

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??