8.12.2019 г., 11:35 ч.

Утро е 

  Поезия » Друга
429 0 1

Утро е!
Влиза с взлом под завесата,
крие в дланите шиша за лед
и разделя телата ни.
Залепи ме отново
с целувка!
Залепи ме за теб!
По стъклото
снегът се разтапя.

 

Утро е!
Ти прокарай ръка
по гърба ми,
изтръпнал от сънища!
Погали ме с бедро,
потърси ме с уста,
начертай ми с набола брада
предстоящите пътища!

 

Утро е!
Не, не тръгвай!

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??