2.11.2008 г., 23:16 ч.

Утрото 

  Поезия » Друга
667 0 3
Утро пак дошло е,
как бързо свърши се нощта,
от сън в сън прескачам,
залисан в своята съдба.

Утро пак дошло е,
къде изчезна пак нощта,
защо когато сънувам,
никога не знам това.

Утро пак дошло е,
посрещам аз деня,
ето, мога да избирам,
тогава избирам мъдростта.

Утро пак дошло е
и с него новите очи,
които бавно се отварят,
за да видят нови красоти.

Утро пак дошло е, потапям се в
оптимистичната вълна на деня,
знаейки, че това е тайната
за най-успешната съдба.

Утро пак дошло е
и всеки има своя път,
някои без посока,
други пък започнали да го градят.

Утро пак дошло е,
изпълнено с планове и с мечти,
но спри се, затвори очи и тихичко кажи,
деня в успешен ми го превърни.

© Венцислав Огнянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??