В безкрая на живота,
заточена да страдам тук сама,
в необятна и бездънна клопка,
в капана на зловещата съдба.
Моята душа се бори,
но не ù достига светлина,
защото ти си тръгна,
но отвори
прозореца към страшната тъма.
Не се обръщай, няма да ме видиш,
живей живота си в твоя свят,
тук в мрака аз ще скитам,
търсейки изгубения бряг.
И когато го намеря,
всичко може би ще ти простя,
отново ще прогледна с очите,
с които гледам влюбени сърца. :)
© НебесноСиньо Всички права запазени